Nordisk Författarutveckling

Nordisk Författarutveckling

erbjuder en komplett författarkurs som lär dig inkomstgivande skrivkonst. Författarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner. Detta är ett ärligt och riskfritt erbjudande!

Böcker, Förändring, Erkännande, Rikedom.

Böcker, Förändring, Erkännande, Rikedom.

Om oss

Nordisk Författarutveckling är en vidareutveckling av framgången som Norsk Forfatterutvikling har haft sedan starten i 1996. Trots att vi tidigare enbart har kunnat erbjuda studiematerial på norska, har vi ändå under många år haft både norska, danska och svenska kursdeltagare. Vi har nu nöjet att erbjuda kursmaterial på svenska också. Nordisk Författarutveckling är Skandinaviens mest erfarna skrivkursarrangör med 1000-tals nöjda kunder.

Skrivarkursen har sett dagens ljus tack vare ett samarbete mellan flera journalister och författare med bakgrund från tidnings- och förlagsverksamhet. Därefter har vi kompletterat med ytterligare material hämtat från research av skribenter och författare på toppnivå.

Vi har under årens lopp ständigt uppdaterat/förbättrat skrivarkursen och tillägnat oss mycket erfarenhet samt många nyttiga kontakter. Detta gör att du som student får rätt vägledning på vägen fram emot målet som en duktig författare eller frilansjournalist. Vi hoppas snart få välkomna dig som ny kursdeltagare.

Om du vill ha skrivarkurs på norska eller danska, vänligen besök webbplatserna för dessa länder.

Med vänlig hälsning för Nordisk Författarutveckling

Øyvind Johansen Journalist/Författare
Stein Hermansen Studieledare/Författare

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK