Nordisk Författarutveckling

Nordisk Författarutveckling

erbjuder en komplett korrespondenskurs som lär dig skriva. Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner. Detta är ett ärligt och riskfritt erbjudande!

Böcker, Förändring, Erkännande, Rikedom.

Böcker, Förändring, Erkännande, Rikedom.

Villkor/Garanti

Vägledande pris för skrivarkursen är kr 3998,-, men vi har för tillfället ett specialerbjudande.

Om du beställer nu och betalar hela skrivarkursen på en gång, så betalar du endast kr 2998,- med faktura. Väljer du att betala skrivarkursen på avbetalning så blir det 5 delbetalninger  a` kr 698,-. Eksp./frakt tilkommer med kr. 125,-

Detta är ett ärligt och riskfritt erbjudande. Om du inte blir helt nöjd med läromedlet som vi skickar dig, kan du avbeställa skrivarkursen inom 10 dagar från den dag du tog emot varan. Kursavgiften betalas då snabbt tillbaka.

Vid avbeställning måste eleven skriftligt lämna besked inom den tidsfrist til oss, och returnera studiematerialet i samma skick som vid mottagandet. Eleven kommer i givet fall att faktureras expeditionsavgiften kr. 150,- + frakt.

Viktig! Returrätten gäller inte outlösta paket, om eleven inte lämnar ett skriftligt besked (inom tidsfristen) till Nordisk Författarutveckling via mail: info@forfattarutveckling.se

Om Nordisk Författarutveckling inte skriftligen har mottagit avbeställning inom utsatt tid, kommer vi att fakturera avgiften för hela skrivarkursen som avtalat vid beställning. Du har 24 månader på dig att fullfölja skrivarkursen.